محمد رستمی صفا
به گزارش صفا نیوز محمد رستمی صفا در شرح زیر می پردازیم به بیوگرافی آقای محمد رستمی صفا بنیان گذار گروه صنعتی صفا و کارآفرین برتر ایران
موسس گروه صنعتی صفا در خرداد ۱۳۲۶ در خانواده ای صنعتگر و بازرگان در محله خانی آباد تهران چشم به جهان گشود، پدر وی از فعالان صنعت و تجارت فولاد بود و زمانیکه ۱۱ سال داشت پدرش به دلیل بیماری قلبی برای مدتی دست از کار کشید و محمد که تنها پسر خانواده بود تصمیم گرفت مانع از وقفه در کار پدر گردد. حاصل این تلاش ها ایجاد چندین کارخانه بزرگ در زمینه لوله، پروفیل و مصنوعات فولادی است و بسیاری از پروژه های ملی در زمینه های مختلف نفت، گاز و پتروشیمی مرهون زحمات شبانه روزی ایشان است.
محمد رستمی صفا در سال ۱۳۵۴ در رشته مدیریت بازرگانی موفق به اخذ مدرک کارشناسی از دانشکده مدیریت بازرگانی گردید. طی بیش از ۶ دهه فعالیت حدود ۵۵۰۰ نفر از جوانان این مرز و بوم در کنار ایشان کار کرده و آموخته اند و تعداد قابل توجهی از این جوانان امروزه در صنایع مرتبط در نقاط مختلف دنیا در حال مدیریت و فعالیت می باشند.
علیرغم ناملایمات فراوان و فراز و نشیب بسیار به عشق ایران عزیز بارها پیشنهادات اغوا کننده خارجی را جهت همکاری و فعالیت رد نموده و امید به آن دارد که به زودی با سعی و تلاش همگان می توانیم ایرانی آباد، صنعتی و بدون وابستگی به خارج را ساخته و دین خود را به این آب و خاک اداء نمائیم.
کارآفرینی، استراتژی و آیندهنگری:
استراتژی و آیندهنگری محمد رستمی صفا صنعتگر بزرگ کشور همواره زبانزد کسانی است که او را میشناسند و اندیشه و تفکراتش را در خصوص روند فعالیتهای تولیدی به خوبی درک میکنند. وی همواره برنامهها، استراتژیها و فعالیتهای کارآفرینی خود را برای ۵۰ سال آینده برنامه ریزی میکند.
او معتقد است فعالیت در عرصة تولید میبایست بسیار دقیق و برنامهریزی شده آغاز و در بستری مناسب و با روندی متبحرانه ادامه یابد که با بهرهگیری از تکنولوژیهای نوین و تجارب مفید بتوان به تحولی شگرف دست یافت و از تمام گذرگاههای آسیبپذیر اقتصادی با جدیت و پشتکار گذر کرد و به نظر وی، این کار به مثابة آتشی است که میبایست از آن عبور کرد و حتی مواقعی برای عبور از این آتش باید تن به سوختن داد که در نتیجه به پیشرفتی روزافزون در جهت افزایش بهرهوری اقتصادی منجر گردد و بتوان به هدف دلخواه رسید.
قابلیتهای ذهنی و شناخت هر فرد، آخرین کاری است که ما انسانها به آن میپردازیم. زنجیرهای از حوادث تکراری در زندگی همة ما، مانند یک برنامه از پیش تعیین شده، سبب شده که ماشینوار در مسیری حرکت کنیم که گویی تخطی از آن، گناهی نابخشودنی در زندگی است. این جذابترین گناه، خلاقیت نام دارد.
- ۰۲/۰۸/۱۱
- ۲۷ نمایش